HVORFOR VELGE PADØY TRANSPORT

HER ER NOEN GODE GRUNNER
BEST PÅ KREVENDE LØFT OG SIKKER TRANSPORT
BEST PÅ KREVENDE LØFT OG SIKKER TRANSPORT
Våre sjåfører har lang erfaring og respekt for faget, og er blant våre viktigste ressurser. De har lokalkunnskap og høy kompetanse innen alt fra ivaretakelse av gods til kranbetjening.
VI TAR VEL VARE PÅ LASTEN DIN
VI TAR VEL VARE PÅ LASTEN DIN
Vi påtar oss variable og utfordrende transportoppdrag, som utføres forsvarlig og uten brekkasje. 
Vårt valgspråk er "Riktig bil, på rett sted - til avtalt tid", og er grunnleggende for vår virksomhet. 
TRYGT OG SIKKERT
TRYGT OG SIKKERT
Vi er i stadig utvikling, og bilparken fornyes regelmmessig. Alle biler, så vel som kraner, er selvsagt alltid sertifisert og i forskriftsmessig stand - noe som sikrer størst mulig trygghet. Kvalitetssikring og HMS er vel ivareretatt.
LAGRINGSPLASS
LAGRINGSPLASS
Vi tilbyr våre kunder både innendørs og utendørs lagring på vårt terminalområde. Dette gir deg muligheter for større effektivitet og jevnere flyt i logstikken.
SPILLER PÅ DITT LAG
SPILLER PÅ DITT LAG
Vi vet at våre sjåfører representerer din bedrifts ansikt utad når vi utfører dine oppdrag. Du vil oppdage at dette er noe vi tar på alvor.
FORNØYDE KUNDER
FORNØYDE KUNDER
Vi har mange trofaste kunder, og hver og en behandles som vår viktigste kunde. Vi setter med andre ord inn de nødvendige ressurser for å løse ditt transportbehov.
Byggmakkerbil-brent-transp-700px.png
Vi tar vårt fag på alvor

Hurtige, sertifiserte og fleksible løsninger

Containerbil-og-henger-506x268px.jpg
Kranbil- og transporttjenester er våre hovedarbeidsområder, og sammen med våre utleietilbud, kan vi tilby ditt firma en allsidig og velfungerende logistikktjeneste. 

Vi er en fleksibel og dedikert logistikkpartner. I samarbeid med deg, designer vi tilpassede løsninger som gir fordeler og verdier til din bedrift.

Sikkerhet er en sentral del av hva vi til daglig arbeider med. Materiell og sertifiseringer vil til enhver tid være i stand og revidert.

Vi behandler ditt transportgods og deg som oppdragsgiver på en slik måte at vi håper å beholde deg som kunde også for fremtiden.
VÅRT TEAM VIL GJØRE DEG OVERBEVIST
Willy Padøy
Daglig leder

        

Riktig bil, på rett sted - til avtalt tid