HVORFOR VELGE PADØY TRANSPORT?

HER ER NOEN GODE GRUNNER
This image for Image Layouts addon
BEST PÅ KREVENDE LØFT
OG SIKKER TRANSPORT
Våre sjåfører har lang erfaring og respekt for faget, og er blant våre viktigste ressurser. De har lokalkunnskap og høy kompetanse innen alt fra ivaretakelse av gods til kranbetjening.
This image for Image Layouts addon
LAGRINGSPLASS
Vi tilbyr våre kunder både innendørs og utendørs lagring på vårt terminalområde. Dette gir deg muligheter for større effektivitet og jevnere flyt i logstikken.
This image for Image Layouts addon
VI TAR VEL VARE PÅ
LASTEN DIN
Vi påtar oss variable og utfordrende transportoppdrag, som utføres forsvarlig og uten brekkasje. 
Vårt valgspråk er "Riktig bil, på rett sted - til avtalt tid", og er grunnleggende for vår virksomhet. 
This image for Image Layouts addon
SPILLER PÅ DITT LAG
Vi vet at våre sjåfører representerer din bedrifts ansikt utad når vi utfører dine oppdrag. Du vil oppdage at dette er noe vi tar på alvor.
This image for Image Layouts addon
TRYGT OG SIKKERT
Vi er i stadig utvikling, og bilparken fornyes regelmmessig. Alle biler, så vel som kraner, er selvsagt alltid sertifisert og i forskriftsmessig stand - noe som sikrer størst mulig trygghet. Kvalitetssikring og HMS er vel ivareretatt.
This image for Image Layouts addon
FORNØYDE KUNDER
Vi har mange trofaste kunder, og hver og en behandles som vår viktigste kunde. Vi setter med andre ord inn de nødvendige ressurser for å løse ditt transportbehov.
Image

Hurtige, fleksible og sertifiserte løsninger

Image

Kranbil- og transporttjenester er våre hovedarbeidsområder, og sammen med våre lagringstjenester og utleietilbud, kan vi tilby ditt firma en allsidig og velfungerende logistikktjeneste. 


Vi er en fleksibel og dedikert logistikkpartner. I samarbeid med deg, designer vi tilpassede løsninger som gagner din bedrift.

Sikkerhet er en sentral del av det vi til daglig arbeider med. Materiell og sertifiseringer vil til enhver tid være i stand og revidert.

Vi behandler ditt transportgods og deg som oppdragsgiver på en slik måte at vi håper å beholde deg som kunde også for fremtiden.
VÅRT TEAM VIL GJØRE DEG OVERBEVIST
Willy Padøy    Daglig leder

Riktig bil, på rett sted - til avtalt tid

KONTAKT